Ivanin bozk
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
ks
šľahačková smotana
1
balíček
piškóty
2
balíčky
Mascarpone
200
g
maliny
100
g
horká čokoláda
2
PL
kakao
2
balíčky
vajce
3
PL
hnedý cukor
silná čierna káva
50
ml
likér
škorica
mätové lístky
postup
Do 2 šľahačiek pridáme 2 PL kakaa, hnedý cukor a uvaríme. Necháme cez noc postáť v chladničke a na druhý deň vyšľaháme dotuha. Mascarpone zmiešame so škoricou, vanilkovým cukrom, pridáme podľa potreby nevyšľahanú šľahačku, aby nám vznikol hladký krém. Do pohára dáme piškóty namočené v káve s likérom, na ne položíme časť malín, kakaový krém, opäť namočené piškóty a krém s mascarpone. Na vrch uložíme maliny, hobliny horkej čokolády a lístky mäty.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.