Pridať recept

FOTORECEPT: Zaváraná cvikla

ingrediencie

2 kg
cvikla

Nálev

2 litre
voda
1 kg
kryštálový cukor
1/2 liter
ocot
1 ČL
drvená rasca

postup

1.
Neošúpanú cviklu uvaríme v slanej vode do mäkka.
Fotorecept: Zaváraná cvikla
Fotorecept: Zaváraná cvikla
Zdroj: sylweliee
 
2.
Po vychladnutí ju ošúpeme, narežeme na malé kocky..
Fotorecept: Zaváraná cvikla
Fotorecept: Zaváraná cvikla
Zdroj: sylweliee
3.
a pripravíme si nálev zmiešaním všetkých ingrediencií.
Fotorecept: Zaváraná cvikla
Fotorecept: Zaváraná cvikla
Zdroj: sylweliee
4.
Poriadne premiešame (netreba variť),
Fotorecept: Zaváraná cvikla
Fotorecept: Zaváraná cvikla
Zdroj: sylweliee
5.
cviklu zalejeme nálevom, uzavrieme a 15 minút sterilizujeme. Dobrú chuť!:)
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
laskanadovsetko
20.8.2019 11:27 | |
+36 -25
1 kg cukru, je velmi vela, cukor nie je zdrava potravina
Anonymný nick
20.6.2019 22:43 | |
+26 -9
Jednoduchý recept, ktorý mal veľký úspech vyskusany v 2018 s cviklou podlhovastou z našej záhradky,NEBICKO V PAPULKE,som rada ze som recept opäť po roku našla a ide sa na to, ďakujem 👌
Podobné články
aeg
Večera snov od špičkového kuchára z AEG (+rozhovor)
Zvažujete kúpu novej kuchyne? S rekonštrukciou býva veľa starostí, ale predstavte si, že prídete domov...
AEG
Horúca, intenzívna alebo vlhká para?
Vláčne zvnútra, krehké a chrumkavé na povrchu? S parnou rúrou sa vám také jedlo podarí. Bežná rúra obklopí...
pripravené v pare
Ako pripraviť dokonalý steak?
Inšpirujte sa receptom šéfkuchára Antonína Bradáča a doplňte steak bylinkovým maslom.
AEG recept
Šalát z červenej repy s čakankou a kozím syrom
Červená repa skombinovaná s kozím syrom je obľúbená klasika. Na osvieženie pridajte čakanku a syr obaľte...
zeleninová krémová polievka
Aj vám chutia výdatné krémové polievky?
Skúste zeleninovú krémovú polievku z multifunkčnej parnej rúry s chrumkavou šošovicou beluga a sladkými zemiakmi.
Fermentovaná zelenina
Toto je to najlepšie, čo môžete pre svoje telo v zime urobiť! Fermentované potraviny dajú do poriadku črevá a podporia imunitu
Konzervovanie potravín fermentáciou si automaticky spájame s teplom. Teplé prostredie tento proces urýchľuje...