Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bábovka z ovsených vločiek

torticka2
torticka2
50
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

3 šálky
ovsené vločky
3 ks
vajce
1 šálka
hnedý cukor
1 šálka
repkový olej
1 šálka
biely jogurt
1 balíček
vajce
1 balíček
prášok do pečiva
1 štipka
soľ
citrónová kôra
1 hrsť
hrozienka
1 hrsť
vlašské orechy
čokoládová poleva

postup

Ovsené vločky zmiešame s ostatnými surovinami, cesto vylejeme do vymastenej a strúhankou vysypanej bábovkovej formy. Bábovku pečieme vo vyhriatej rúre pri 160 stupňoch asi 50 minút. Necháme vychladnúť vo forme, vyklápame až po vychladnutí a polejeme čokoládovou polevou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...