Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bábovka z ovsených vločiek

torticka2
torticka2
50
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

3 šálky
ovsené vločky
3 ks
vajce
1 šálka
hnedý cukor
1 šálka
repkový olej
1 šálka
biely jogurt
1 balíček
vajce
1 balíček
prášok do pečiva
1 štipka
soľ
citrónová kôra
1 hrsť
hrozienka
1 hrsť
vlašské orechy
čokoládová poleva

postup

Ovsené vločky zmiešame s ostatnými surovinami, cesto vylejeme do vymastenej a strúhankou vysypanej bábovkovej formy. Bábovku pečieme vo vyhriatej rúre pri 160 stupňoch asi 50 minút. Necháme vychladnúť vo forme, vyklápame až po vychladnutí a polejeme čokoládovou polevou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Smoothie Energia
Ako si umixovať dobré smoothie? Ako vybrať smoothie mixér?
Ako si umixovať dobré smoothie? Ako vybrať smoothie mixér?
Smoothie - ovocné pyré, ktoré chutí každému.. Smoothie sa stalo trendom, Je to fajn, zdravé a z umixovaného pyré sa dá...
Fotorecept: Marhuľové čatní
Čatní - farebná India v pohári
Čatní - farebná India v pohári
Čatní (chutney) je hustá omáčka. Je charakteristická pre indickú kuchyňu. Pripravuje takmer z čohokoľvek :) Pripravuje...
granita
Video: 3 recepty na najlepší letný dezert - Talianska granita
Video: 3 recepty na najlepší letný dezert - Talianska granita
Granita je taliansky mrazený dezert z ovocia. Jeho príprava je jednoduchá, pripraviť ju môžte z jahôd, malín, citrónov,...