Pridať recept

Treska na paradajkách

ingrediencie

600 g
filety z tresky
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
1 PL
hladká múka
1 dl
olej
2 strúčiky
cesnaku
500 g
paradajka
1 PL
paradajkový pretlak
1 PL
cukor
1 dl
víno

postup

1.
Rybu nakrájame na kúsky. Kúsky dobre osolíme, okoreníme a namočíme do múky. Na rozohriatom oleji ich z oboch strán opečieme.
 
2.
Na oleji ďalej opražíme roztlačený cesnak, popučené paradajky, ktoré sme predtým zbavili nežiaducich častí, pridáme soľ a podlejeme vodou.
3.
Dusíme domäkka. Pridáme paradajkový pretlak, cukor a premiešame. Potom do pretlaku pridáme časti rýb, podlejeme zmes vínom a dusíme.
4.
Podávame s cerálnym chlebom a čerstvou zeleninou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať