Pridať recept

Zubáča s hubovou omáčkou

ingrediencie

1 ks
zubáč
1 šálka
nakrájané huby
1 ks
sladká smotana
6 PL
maslo
1 PL
hladká múka
podľa chuti
korenie, soľ
10 dkg
huby

postup

1.
Vypytvaného zubáča stiahneme,vykostíme a naporcujeme na malé madailónky,ktoré osolíme,okoreníme a opečieme na masle.Opatrne ich vyberieme a do masla vložíme pokrájané huby,ktoré osolíme a rýchlo opečieme.
 
2.
Zalejeme ich smotanou rozšľahanou s múkou a necháme krátko povariť.Hubovú omáčku prelejeme cez medailónky.Podávame so zeleninovým šalátom,zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať