Pridať recept

FOTORECEPT: Zeleninové rizoto s valeriánkou poľnou

Fotorecept: Zeleninové rizoto s valeriánkou poľnou
Zdroj: ivet_hrabovska

ingrediencie

200 g
valeriánka poľná
3 ks
mrkva
2 stonky
stonkový zeler
1 hrnček
ryža
2 hrnčeky
voda
2 hrste
hrášok
2 hrste
kukurica
soľ
olej

postup

1.
Cibuľku očistíme a nakrájame na malé kúsky. Orestujeme na rozpálenom oleji.
Fotorecept: Zeleninové rizoto s valeriánkou poľnou
Fotorecept: Zeleninové rizoto s valeriánkou poľnou
Zdroj: ivet_hrabovska
 
2.
Pridáme očistenú a nakrájanú mrkvu, stonkový zeler, kukuricu a hrášok.
Fotorecept: Zeleninové rizoto s valeriánkou poľnou
Fotorecept: Zeleninové rizoto s valeriánkou poľnou
Zdroj: ivet_hrabovska
Fotorecept: Zeleninové rizoto s valeriánkou poľnou
Fotorecept: Zeleninové rizoto s valeriánkou poľnou
Zdroj: ivet_hrabovska
3.
Na záver pridáme 1 hrnček ryže a všetko to zalejeme 2 hrnčekmi horúcej vody.
Fotorecept: Zeleninové rizoto s valeriánkou poľnou
Fotorecept: Zeleninové rizoto s valeriánkou poľnou
Zdroj: ivet_hrabovska
Fotorecept: Zeleninové rizoto s valeriánkou poľnou
Fotorecept: Zeleninové rizoto s valeriánkou poľnou
Zdroj: ivet_hrabovska
4.
Posolíme (1-2KL) a prikryté varíme na miernom ohni kým sa vyparí voda.
Fotorecept: Zeleninové rizoto s valeriánkou poľnou
Fotorecept: Zeleninové rizoto s valeriánkou poľnou
Zdroj: ivet_hrabovska
5.
Na záve ruž len pridáme opláchnutú valeriánku poľnú, ktorú sme si natrhali na menšie časti. Premiešame a môžeme podávať.
Fotorecept: Zeleninové rizoto s valeriánkou poľnou
Fotorecept: Zeleninové rizoto s valeriánkou poľnou
Zdroj: ivet_hrabovska
6.
Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Krémové mrkvové rizoto s parmezánom
Stačí 5 surovín: Bleskové rizoto, ktoré zvládne aj úplný začiatočník
Dokonalé krémové rizoto máte hotové do pár minút. Na jeho prípravu vám stačí iba 5 surovín, ktoré máte zaručene doma.
Ako správne na talianske rizoto?
Viete čo je nočná mora milovníkov talianskej gastronómie? Keď im do rizota pridáte šľahačkovú smotanu...
Ľahké a delikátne rizoto bez mäsa: 7x inak
Ľahké a delikátne rizoto bez mäsa: 7x inak
Aj bez mäska vykúzlite vynikajúce rizoto!
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná, toto by mal vedieť každý!
Mala by sa ryža pred varením preplachovať? Ako a prečo? Poznáme odpoveď!
Delikátne rizoto: Overený recept na pravé talianske rizoto
Delikátne rizoto: Overený recept na pravé talianske rizoto plus nápady, ako ho ozvláštniť
Uvarte si s nami skutočnú delikatesu, ktorá bude hotová do pol hodiny. Tu je osvedčený recept užitočné rady,...