Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Vločkový koláč s červenou repou a karobom

hanus_prg
hanus_prg
5
porcií
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

150 g
ovsené vločky
1 dl
voda
1 dl
mlieko
3 PL
citrónová šťava
1 KL
tekutá stévia

Plnka

200 g
červená repa
1 KL
tekutá stévia
30 g
horká čokoláda
1 PL
slnečnicové semienko
2 ks
sušené figy
1 PL
karob

postup

1.
V miske zmiešame ovsené vločky, vodu, mlieko, stéviu a citrónovú šťavu. Necháme chvíľu odležať.
2.
Červenú repu (uvarenú alebo surovú) postrúhame najemno, pridáme nasekanú čokoládu, sušené figy, slnečnicové semienka a stéviu.
3.
Nakoniec primiešame karob. Ak nemáme karob, môžeme použiť kakao.
5.
Na cesto rozotrieme plnku a prikryjeme druhou polovicou cesta.
6.
Uhladíme a vložíme do rúry. Pečieme pri teplote 180 stupňov 30 min.
7.
Koláč necháme vo forme poriadne vychladnúť a potom vyklopíme.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...