Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Vločkový koláč s červenou repou a karobom

hanus_prg
hanus_prg
5
porcií
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

150 g
ovsené vločky
1 dl
voda
1 dl
mlieko
3 PL
citrónová šťava
1 KL
tekutá stévia

Plnka

200 g
červená repa
1 KL
tekutá stévia
30 g
horká čokoláda
1 PL
slnečnicové semienko
2 ks
sušené figy
1 PL
karob

postup

1.
V miske zmiešame ovsené vločky, vodu, mlieko, stéviu a citrónovú šťavu. Necháme chvíľu odležať.
2.
Červenú repu (uvarenú alebo surovú) postrúhame najemno, pridáme nasekanú čokoládu, sušené figy, slnečnicové semienka a stéviu.
3.
Nakoniec primiešame karob. Ak nemáme karob, môžeme použiť kakao.
5.
Na cesto rozotrieme plnku a prikryjeme druhou polovicou cesta.
6.
Uhladíme a vložíme do rúry. Pečieme pri teplote 180 stupňov 30 min.
7.
Koláč necháme vo forme poriadne vychladnúť a potom vyklopíme.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...