Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Vločkový koláč s červenou repou a karobom

hanus_prg
hanus_prg
5
porcií
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

150 g
ovsené vločky
1 dl
voda
1 dl
mlieko
3 PL
citrónová šťava
1 KL
tekutá stévia

Plnka

200 g
červená repa
1 KL
tekutá stévia
30 g
horká čokoláda
1 PL
slnečnicové semienko
2 ks
sušené figy
1 PL
karob

postup

1.
V miske zmiešame ovsené vločky, vodu, mlieko, stéviu a citrónovú šťavu. Necháme chvíľu odležať.
2.
Červenú repu (uvarenú alebo surovú) postrúhame najemno, pridáme nasekanú čokoládu, sušené figy, slnečnicové semienka a stéviu.
3.
Nakoniec primiešame karob. Ak nemáme karob, môžeme použiť kakao.
5.
Na cesto rozotrieme plnku a prikryjeme druhou polovicou cesta.
6.
Uhladíme a vložíme do rúry. Pečieme pri teplote 180 stupňov 30 min.
7.
Koláč necháme vo forme poriadne vychladnúť a potom vyklopíme.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...