Poľovnícke bravčové rebierko
5
porcií
stredná
náročnosť
ingrediencie
500
g
bravčové karé
50
g
tuk
75
g
údená slanina
50
g
cibuľa
15
g
hladká múka
25
g
rajčiakový pretlak
1/2
liter
biele víno
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1
dl
vývar
postup
1.
Pokrájané karé naklepeme,osolíme,okoreníme,na okrajoch narežeme a prudko opečieme.Mäso vyberieme a opečieme slaninu pokrájanú na vejáriky,odložíme ju na teplé miesto.Do výpeku dáme pokrájanú cibuľu,trochu opražíme,pridáme opečené mäso,podlejeme vývarom a podusíme.
2.
Podlievame vývarom.Mäkké mäso vyberieme a na každý kus dáme vejárik slaniny.Šťavu vydusíme na tuk,zaprášime múkou,opražíme,podlejeme vývarom,pridáme pretlak a povaríme.Nakoniec prilejeme víno.Mäso na mise polejeme šťavou.Podávame so zemiakmi.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.