Bravčové závitky na taliansky spôsob
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
bravčové mäso
1
ks
cibuľa
100
g
údená slanina
1
ks
pár parky
50
g
tuk
80
g
rajčiakový pretlak
1
KL
cukor
100
g
syr tvrdý
podľa chuti
soľ
postup
1.
Mäso pokrájame na rezne,naklepeme a solíme.Na každý rezeň dáme koliesko cibule,prúžok slaniny a pol párka,zvinieme a zviažeme niťou.
2.
Najprv na horúcom oleji mäso prudko opečieme,potom pridáme pokrájanú cibuľu,rajčiakový pretlak a za občasného podlievania udusíme do mäkka.Mäkké závitky vyberieme a odstránime niť.Šťavu dochutíme cukrom a polejeme ňou mäso.Podávame postrúhaným syrom a cestovinou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.