Bravčové rebierko so zelenou paprikou a rajčiakmi
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
bravčové rebierko
10
g
hladká múka
40
g
tuk
30
g
cibuľa
100
g
zelená paprika
100
g
rajčiak
1
ks
cesnakové strúčiky
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
postup
1.
Bravčové rebierka naklepeme,na okrajoch narežeme,osolíme,okoreníme,z jednej strany poprášime múkou a na horúcom oleji z oboch strán opečieme.Opečené vyberieme na misku.
2.
Do výpeku pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu,opražíme,pridáme pokrájanú zelenú papriku,rajčiny,rozotretý cesnak a všetko udusíme do mäkka.Mäso vložíme späť a prehrejeme.Podávame s ryžou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.