Pridať recept

Bravčové mäso zapečené s kapustou

ingrediencie

500 g
bravčové stehno
40 g
tuk
50 g
cibuľa
2 ks
cesnakové strúčiky
500 g
kyslá kapusta
100 g
ryža
20 g
maslo
2 dl
kyslá smotana
podľa chuti
soľ,mletá červená paprika,mleté čierne korenie,rasca

postup

1.
Mäso zomelieme.Na tuku opražíme cibuľu,pridáme zomleté mäso,soľ,mletú papriku,mleté čierne korenie,rozotretý cesnak,rascu a prikryté za občasného podlievania udusíme.Medzitým zalejeme kyslú kapustu a dáme variť.
 
2.
Dobre umytú ryžu opražíme na masle,zalejeme vodou a prikryté udusíme.Pekáč vymastíme,na dno dáme vrstvu kapusty,na to vrstvu ryže,vrstvu mäsa a navrch vrstvu kapusty,všetko zalejeme kyslou smotanou a v rúre zapečieme do ružova.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...