Bravčové mäso zapečené s kapustou
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
bravčové stehno
40
g
tuk
50
g
cibuľa
2
ks
cesnakové strúčiky
500
g
kyslá kapusta
100
g
ryža
20
g
maslo
2
dl
kyslá smotana
podľa chuti
soľ,mletá červená paprika,mleté čierne korenie,rasca
postup
1.
Mäso zomelieme.Na tuku opražíme cibuľu,pridáme zomleté mäso,soľ,mletú papriku,mleté čierne korenie,rozotretý cesnak,rascu a prikryté za občasného podlievania udusíme.Medzitým zalejeme kyslú kapustu a dáme variť.
2.
Dobre umytú ryžu opražíme na masle,zalejeme vodou a prikryté udusíme.Pekáč vymastíme,na dno dáme vrstvu kapusty,na to vrstvu ryže,vrstvu mäsa a navrch vrstvu kapusty,všetko zalejeme kyslou smotanou a v rúre zapečieme do ružova.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.