FOTORECEPT: Ryža s restovaným karfiolom a baby špenátom
2
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
100
g
baby špenát
1
hrnček
ryža
2
hrnčeky
voda
2
ks
mrkva
1
ks
cibuľa
2
dl
zeleninový vývar
1
KL
bazalka
soľ
postup
1.
Na olivovom oleji speníme cibuľku. Potom pridáme nakrájanú mrkvu na pásiky a karfiol, ktorý sme umyli a natrhali na ružičky. Všetko spolu orestujeme do zlatista.
2.
Medzitým si spravíme ryžu: Jeden hrnček ryže zalejeme 2 hrnčekami vody a privedieme do varu. Potom zdroj tepla znížime na jemnučkom ohni varíme pod pokrievkou, kým sa voda odparí.
3.
Hotovú ryžu prisypeme k orestovanej zelenine.
4.
Prilejeme 2 naberačky zeleninového vývaru, 1 Kl bazalky a soľ podľa chuti.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.