FOTORECEPT: Hovädzie mäso na hubách
6
porcií
135
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
kg
hovädzie mäso
500
g
huby
soľ
mleté čierne korenie
1
ks
cibuľa
postup
1.
Mäso pokrájame na rezance. Huby, napr. šampiňóny nakrájame. Ja som použila sedemdecový pohár pečiarok zaváraných na slano http://dobruchut.azet.sk/recept/18184/zavarane-huby-na-slano/. Už som teda viac nič nesolila.
2.
Na oleji opražíme cibuľu, pridáme mäso, opražíme. Osolíme, keď máme čerstvé huby, okoreníme.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
eruska25
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.