Bravčové karé plnené slivkou
4
porcie
80
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
600
g
bravčové karé
100
g
sušené slivky
štipiek
mletá rasca
1
PL
masť
1
PL
dijonská horčica
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
postup
1.
Bravčové karé umyjeme, osušíme papierovou utierkou a v strede nožíkom urobíme tvor na slivky. Sušené slivky natlačíme do otvoru, mäso ochutíme soľou, korením a potrieme mletou rascou.
2.
V panvici rozpálime masť a zo všetkých strán na nej pripravené mäso opečieme. Potrieme ho dijónskou horčicou, preložíme aj so šťavou do pekáča, podlejeme vodou a pečieme približne 45 minút. Potom mäso odkryjeme, podľa potreby dolejeme vodu a pečieme ďalších 15 minút.
3.
Šťavu preložíme do panvice, pridáme zvyšné slivky a necháme ich trochu prejsť varom. Bravčové karé nakrájame a podávame so šťavou.
Podobné recepty
Ak chcete schudnúť, zjedzte každý deň jeden balíček. Má nízky obsah kalórií a vysoký obsah bielkovín
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.