Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Cícerovo-jablková kaša

hanus_prg
hanus_prg
2
porcie
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
jablko
300 g
uvarený cícer
2 PL
vanilkový puding
1 KL
tekutá stévia
želatina podľa potreby

postup

1.
Cícer uvaríme do mäkka alebo použijeme konzervovaný. Doporučujem radšej prvú variantu, konzervovaný cícer obsahuje soľ a v prípade tohoto sladkého pokrmu by bolo treba použiť veľa sladidla.
3.
K postrúhaným jablkám pridáme uvarený cícer, vanilkový prášok a sladidlo a rozmixujeme na hladkú kašu. Ak chceme puding hustejší, pridáme želatinu (podľa návodu na obale). Mne stačil iba puding.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilovaný hermelín
Hurá, môže sa grilovať!
Hurá, môže sa grilovať!
Aj napriek užitočným technickým pomocníkom, ktoré tvoria vybavenie našej kuchyne, nás nič nezastaví a s prvými letnými...
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...