Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cícerovo-jablková kaša

hanus_prg
hanus_prg
2
porcie
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
jablko
300 g
uvarený cícer
2 PL
vanilkový puding
1 KL
tekutá stévia
želatina podľa potreby

postup

1.
Cícer uvaríme do mäkka alebo použijeme konzervovaný. Doporučujem radšej prvú variantu, konzervovaný cícer obsahuje soľ a v prípade tohoto sladkého pokrmu by bolo treba použiť veľa sladidla.
3.
K postrúhaným jablkám pridáme uvarený cícer, vanilkový prášok a sladidlo a rozmixujeme na hladkú kašu. Ak chceme puding hustejší, pridáme želatinu (podľa návodu na obale). Mne stačil iba puding.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
čučoriedkový džem
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Modročierne bobule so šťavnatou dužinou majú osviežujúcu sladko-kyslú príchuť. Reč je o čučoriedkach, tom...
cuketa
Cuketa - ideálny pomocník na chudnutie a detox!
Cuketa - ideálny pomocník na chudnutie a detox!
Jej lesklá zelená šupka a svieža dužina sú v lete veľmi obľúbenou pochúťkou. Približne 90% plodu tvorí voda, zvyšok je...
pitný režim
Čo patrí do pitného režimu a čo nie?
Čo patrí do pitného režimu a čo nie?
Leto je v plnom prúde, a preto nezabúdajte počas rôznych aktivít na dostatočnú hydratáciu. Mohlo by sa zdať, že okolo...