Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Cícerovo-jablková kaša

hanus_prg
hanus_prg
2
porcie
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
jablko
300 g
uvarený cícer
2 PL
vanilkový puding
1 KL
tekutá stévia
želatina podľa potreby

postup

1.
Cícer uvaríme do mäkka alebo použijeme konzervovaný. Doporučujem radšej prvú variantu, konzervovaný cícer obsahuje soľ a v prípade tohoto sladkého pokrmu by bolo treba použiť veľa sladidla.
3.
K postrúhaným jablkám pridáme uvarený cícer, vanilkový prášok a sladidlo a rozmixujeme na hladkú kašu. Ak chceme puding hustejší, pridáme želatinu (podľa návodu na obale). Mne stačil iba puding.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...