Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Bulgurová kaša so sezamovo-čokoládovým krémom

hanus_prg
hanus_prg
2
porcie
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

100 g
špaldový bulgur
200 ml
voda
30 g
sójové mlieko v prášku
20 g
vanilkový puding

Krém

50 g
sezamová pasta tahini
150 ml
sójový jogurt
30 g
horká čokoláda
1 KL
tekutá stévia

postup

1.
Bulgur dáme variť do dvojnásobného množstva vriacej vody.
2.
Tesne pred koncom primiešame k bulguru sójové mlieko zmiešané s pudingom. Kaša začne hustnúť, po 3 minútach ju vypneme a necháme dojsť.
3.
Sezamovú pastu spolu s jogurtom a sladidlom rozmixujeme na hladkú kašu.
4.
Nakoniec primiešame roztopenú horkú čokoládu. Podávame na raňajky.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilovaný hermelín
Hurá, môže sa grilovať!
Hurá, môže sa grilovať!
Aj napriek užitočným technickým pomocníkom, ktoré tvoria vybavenie našej kuchyne, nás nič nezastaví a s prvými letnými...
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...