Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bulgurová kaša so sezamovo-čokoládovým krémom

hanus_prg
hanus_prg
2
porcie
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

100 g
špaldový bulgur
200 ml
voda
30 g
sójové mlieko v prášku
20 g
vanilkový puding

Krém

50 g
sezamová pasta tahini
150 ml
sójový jogurt
30 g
horká čokoláda
1 KL
tekutá stévia

postup

1.
Bulgur dáme variť do dvojnásobného množstva vriacej vody.
2.
Tesne pred koncom primiešame k bulguru sójové mlieko zmiešané s pudingom. Kaša začne hustnúť, po 3 minútach ju vypneme a necháme dojsť.
3.
Sezamovú pastu spolu s jogurtom a sladidlom rozmixujeme na hladkú kašu.
4.
Nakoniec primiešame roztopenú horkú čokoládu. Podávame na raňajky.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...