Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bulgurová kaša so sezamovo-čokoládovým krémom

hanus_prg
hanus_prg
2
porcie
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

100 g
špaldový bulgur
200 ml
voda
30 g
sójové mlieko v prášku
20 g
vanilkový puding

Krém

50 g
sezamová pasta tahini
150 ml
sójový jogurt
30 g
horká čokoláda
1 KL
tekutá stévia

postup

1.
Bulgur dáme variť do dvojnásobného množstva vriacej vody.
2.
Tesne pred koncom primiešame k bulguru sójové mlieko zmiešané s pudingom. Kaša začne hustnúť, po 3 minútach ju vypneme a necháme dojsť.
3.
Sezamovú pastu spolu s jogurtom a sladidlom rozmixujeme na hladkú kašu.
4.
Nakoniec primiešame roztopenú horkú čokoládu. Podávame na raňajky.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Rýchly obed s quinoa
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Quinoa pochádza z Južnej Ameriky. Na Slovensko sa dováža z Peru aj Bolívie, pestujú ju aj v Kolumbii či Ekvádore. V...
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...