Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Medvedie labky s pudingom

dorisa
dorisa
40
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

2 balíčky
pudingový prášok jahodový
250 g
múka polohrubá
200 g
cukor práškový
160 g
tuk na pečenie
2 PL
mlieko
1 štipka
soľ

postup

2.
Pripravíme si aj formičky. Tie radi cestom plnia hlavne deti.
3.
Múku premiešame s cukrom....pridáme pudingový prášok,.
5.
...pridáme soľ a nakrájaný tuk (Palmarín) a chladné mlieko.
6.
Rukami vypracujeme hladké cesto. Cesto je ružové, od pudingového prášku. Cesto necháme na chvíľku, aspoň 10 minút v chlade. Zatiaľ som dala vyhriať rúru.
8.
Naplnené formičky dáme na plech a dáme do rúry piecť na 180 stupňov asi 10 minút.
9.
Upečené labky necháme chvíľu vychladnúť a až potom ich vyklopíme z formičiek.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...
pitny rezim
Cesta podzemnej vody
Cesta podzemnej vody
Voda je pre náš život veľmi dôležitá. Pre život na zemi predstavuje základ. Bez nej by sme prežili sotva pár dní...