Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Medvedie labky s pudingom

dorisa
dorisa
40
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

2 balíčky
pudingový prášok jahodový
250 g
múka polohrubá
200 g
cukor práškový
160 g
tuk na pečenie
2 PL
mlieko
1 štipka
soľ

postup

2.
Pripravíme si aj formičky. Tie radi cestom plnia hlavne deti.
3.
Múku premiešame s cukrom....pridáme pudingový prášok,.
5.
...pridáme soľ a nakrájaný tuk (Palmarín) a chladné mlieko.
6.
Rukami vypracujeme hladké cesto. Cesto je ružové, od pudingového prášku. Cesto necháme na chvíľku, aspoň 10 minút v chlade. Zatiaľ som dala vyhriať rúru.
8.
Naplnené formičky dáme na plech a dáme do rúry piecť na 180 stupňov asi 10 minút.
9.
Upečené labky necháme chvíľu vychladnúť a až potom ich vyklopíme z formičiek.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Husté, krémové, sýte polievky z tekvice hokkaido si určite zamilujete. Odporúčame ako teplú jesennú večeru. Polievočky...
ovsené vločky
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Váš žalúdok určite ocení, že telu môžete dodať niečo zdravé, výživné, prospešné, ľahko stráviteľné a pritom veľmi...
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...