Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Medvedie labky s pudingom

dorisa
dorisa
40
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

2 balíčky
pudingový prášok jahodový
250 g
múka polohrubá
200 g
cukor práškový
160 g
tuk na pečenie
2 PL
mlieko
1 štipka
soľ

postup

2.
Pripravíme si aj formičky. Tie radi cestom plnia hlavne deti.
3.
Múku premiešame s cukrom....pridáme pudingový prášok,.
5.
...pridáme soľ a nakrájaný tuk (Palmarín) a chladné mlieko.
6.
Rukami vypracujeme hladké cesto. Cesto je ružové, od pudingového prášku. Cesto necháme na chvíľku, aspoň 10 minút v chlade. Zatiaľ som dala vyhriať rúru.
8.
Naplnené formičky dáme na plech a dáme do rúry piecť na 180 stupňov asi 10 minút.
9.
Upečené labky necháme chvíľu vychladnúť a až potom ich vyklopíme z formičiek.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...