Pridať recept

Kapustové palacinky

ingrediencie

600 g
hlávková kapusta
50 g
tuk
3/4 liter
mlieko
250 g
hladká múka
3 ks
vajce
50 g
olej
podľa chuti
soľ,prášok do pečiva

postup

Kapustu posekáme na drobno a udusíme na tuku.Z mlieka,múky,vajec a prášku do pečiva urobíme palacinkové cesto,ktoré necháme 1-2 hodiny stáť.Urobíme palacinky,ktoré naplníme udusenou kapustou,zvinieme a opečieme z oboch strán.Podávame teplé.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.