Pridať recept

FOTORECEPT: Margot cheesecake

ingrediencie

2 balíčky
indian kekse
80 g
palmarín

Krém

500 g
Mascarpone
1,5 ks
margot
1 téglik
kyslá smotana
1 ks
vajce
1 PL
kryštálový cukor

postup

Fotorecept: Margot cheesecake
Fotorecept: Margot cheesecake
Zdroj: Vendelincok
 
1.
Rozmrvíme sušienky, používam mixér.
Fotorecept: Margot cheesecake
Fotorecept: Margot cheesecake
Zdroj: Vendelincok
 
2.
Polejeme roztopeným tukom a natlačíme do formy. Zmes je sypká, ale dostatočne vlhká.
Fotorecept: Margot cheesecake
Fotorecept: Margot cheesecake
Zdroj: Vendelincok
Fotorecept: Margot cheesecake
Fotorecept: Margot cheesecake
Zdroj: Vendelincok
3.
Rozmiešame mascarpone, cukor, vajce, smotanu.
Fotorecept: Margot cheesecake
Fotorecept: Margot cheesecake
Zdroj: Vendelincok
4.
Pridáme nastrúhané veľké margotky (mne priateľ polku jednej uchmatol ;-) ). Margotky dáme predtým na pol hodinu do mrazničky, aby sa dali strúhať.
Fotorecept: Margot cheesecake
Fotorecept: Margot cheesecake
Zdroj: Vendelincok
Fotorecept: Margot cheesecake
Fotorecept: Margot cheesecake
Zdroj: Vendelincok
5.
Primiešame margotky a vylejeme na korpus.
Fotorecept: Margot cheesecake
Fotorecept: Margot cheesecake
Zdroj: Vendelincok
Fotorecept: Margot cheesecake
Fotorecept: Margot cheesecake
Zdroj: Vendelincok
Fotorecept: Margot cheesecake
Fotorecept: Margot cheesecake
Zdroj: Vendelincok
6.
Dáme piecť na 160 stupňov na 45-50 minút. Necháme vychladnúť v pootvorenej rúre. Nakoniec dáme vychladnúť do chladničky.
Fotorecept: Margot cheesecake
Fotorecept: Margot cheesecake
Zdroj: Vendelincok
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať