FOTORECEPT: Pečená poľovnícka pečienka
3
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
450
g
bravčová pečeň
3
ks
cibuľa
3
strúčiky
cesnaku
tymian
grilovacie korenie
olivový olej
70
g
slanina
voda
Marináda
3
KL
sójová omáčka
2
KL
horčica
postup
1.
Cesnak si nakrájame na tenké pásiky. Pečeň narežeme na viacerých miestach a cesnak pozapichujeme do vnútra.
2.
Z horčice a sójovej omáčky urobíme marinádu a potrieme ňou pečeň.
3.
Necháme 12-24 hodín zakryté odležať v chladničke.
4.
potom vytrieme olejom zapekaciu misu a poukladáme nakrájanú cibuľku na kolieska (čím viac cibule, tým lepšie).
5.
Nakrájame si slaninku na tenké pásiky a položíme na cibuľu. Na záver dáme odležanú pečienku, jemne posypeme grilovacím korením a timiánom a podlejeme 1dl vody.
6.
Dáme piecť do vyhriatej rúry na 200 stupňov približne 25 minút.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.