Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Gazdovský bravčovo-fazuľový guláš

ivet_hrabovska
ivet_hrabovska
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

450 g
bravčové karé
400 g
sterilizovaná fazuľa
3 ks
cibuľa
4 strúčiky
cesnak
1 konzerva
lečo
3 stonky
stonkový zeler
2 ks
zemiaky
olej
mletá červená sladká paprika
soľ
mleté čierne korenie

postup

3.
Najprv na oleji speníme cibuľku a potom pridáme mäsko. jemne osolíme a restujeme asi 5 minút.
4.
Potom poprášime sladkou červenou paprikou a pridáme prelisované 3 strúčiky cesnaku. Opražíme max. 1 minútu a podlejeme 1 litrom vracej vody. Na jemnom ohni dusíme do polomäkka.
5.
Potom pridáme sterilizovanú fazuľu, nakrájaný stonkový zeler, na tenko nakrájané zemiaky a dolejeme ďalší liter vriacej vody.
7.
Na úplný záver pridáme konzervu leča (ktorú môžeme predtým rozmixovať) a spolu varíme do vtedy, kým sú všetky suroviny v guláši mäkké.
8.
Dobrú chuť!

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anka2013
19.3.2014 21:36 | |
+1 -5
:) Dobrý večer no ja by som tam nedala ten celér iba to lečo to som už robila a všetkým nám to chutilo. A môže to byť aj tak dobré u nás všetky typy gulášov ide
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Video: Špinavý gril? Žiaden neriešiteľný problém
Video: Špinavý gril? Žiaden neriešiteľný problém
Poznáte to: grilovačka skončila, plné bruško, riady umyté alebo aspoň naskladané v dreze a čistenie grilu nechávate...
Video: Fantastická zmrzlina iba z 2 ingrediencií
Video: Fantastická zmrzlina iba z 2 ingrediencií
Ako pripraviť chutnú zmrzlinu iba z dvoch ingrediencii? Úplne jednoducho.
Mrazený malinový pretlak
Máte radi maliny? Toto by ste o nich určite mali vedieť!
Máte radi maliny? Toto by ste o nich určite mali vedieť!
Hovorí sa, že čo je dobré, to je určite nezdravé! Maliny však patria k výnimkám. Drobné bobuľovité ovocie nádhernej...