Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Gazdovský bravčovo-fazuľový guláš

ivet_hrabovska
ivet_hrabovska
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

450 g
bravčové karé
400 g
sterilizovaná fazuľa
3 ks
cibuľa
4 strúčiky
cesnak
1 konzerva
lečo
3 stonky
stonkový zeler
2 ks
zemiaky
olej
mletá červená sladká paprika
soľ
mleté čierne korenie

postup

3.
Najprv na oleji speníme cibuľku a potom pridáme mäsko. jemne osolíme a restujeme asi 5 minút.
4.
Potom poprášime sladkou červenou paprikou a pridáme prelisované 3 strúčiky cesnaku. Opražíme max. 1 minútu a podlejeme 1 litrom vracej vody. Na jemnom ohni dusíme do polomäkka.
5.
Potom pridáme sterilizovanú fazuľu, nakrájaný stonkový zeler, na tenko nakrájané zemiaky a dolejeme ďalší liter vriacej vody.
7.
Na úplný záver pridáme konzervu leča (ktorú môžeme predtým rozmixovať) a spolu varíme do vtedy, kým sú všetky suroviny v guláši mäkké.
8.
Dobrú chuť!

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anka2013
19.3.2014 21:36 | |
+1 -5
:) Dobrý večer no ja by som tam nedala ten celér iba to lečo to som už robila a všetkým nám to chutilo. A môže to byť aj tak dobré u nás všetky typy gulášov ide
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
umyvacka riadu finish
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Neznášate každodenné umývanie riadu? Preskúmajte pádne dôvody, prečo si konečne zaobstarať automatickú umývačku.
Domáceho perníkové korenie
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vôňa perníkov alebo medovníkov neodmysliteľne patrí k Vianociam a čarovnej atmosfére, ktorú so sebou vianočné sviatky...
Pizza napoletana
Pizza - po stopách minulosti
Pizza - po stopách minulosti
Ak spomenieme taliansku kuchyňu, každého hneď napadne pizza. Pizzu môžeme pripraviť na tisícky spôsobov, môžeme si ju...