Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Smotanová ovocná torta

diabambulka
diabambulka
12
porcií
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
kyslá pochúťková smotana
1 ks
smotana na šľahanie
1 ks
vanilkový cukor
1 PL
kakaový prášok
3 PL
práškový cukor
1 balíček
okrúhle piškóty
1 ks
mandarinkový kompót
1 ks
jahodový kompót

postup

1.
V miske vyšľaháme šľahačku, pridáme vanilkový cukor a jemné vmiešame pochúťkové smotany a cukor podľa chuti.
2.
Rozdelíme na dve časti. Jedna zostane biela a do druhej vmiešame kakaový prášok. Na dno tortovej formy uložíme piškóty, zalejeme kakaovou plnkou, poukladáme jahody, piskoty namočené v jahodovej šťave, bielu plnku a mandarínky.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...