Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Smotanová ovocná torta

diabambulka
diabambulka
12
porcií
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
kyslá pochúťková smotana
1 ks
smotana na šľahanie
1 ks
vanilkový cukor
1 PL
kakaový prášok
3 PL
práškový cukor
1 balíček
okrúhle piškóty
1 ks
mandarinkový kompót
1 ks
jahodový kompót

postup

1.
V miske vyšľaháme šľahačku, pridáme vanilkový cukor a jemné vmiešame pochúťkové smotany a cukor podľa chuti.
2.
Rozdelíme na dve časti. Jedna zostane biela a do druhej vmiešame kakaový prášok. Na dno tortovej formy uložíme piškóty, zalejeme kakaovou plnkou, poukladáme jahody, piskoty namočené v jahodovej šťave, bielu plnku a mandarínky.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...
Kvetinové čokoládové cupcakes
Máj v znamení kvetinových dezertov
Máj v znamení kvetinových dezertov
S prichádzajúcimi teplými dňami sa objavuje nespočetné množstvo kvitnúcich rastlín, ktoré mnohým vyčaria úsmev...