Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Smotanová ovocná torta

diabambulka
diabambulka
12
porcií
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
kyslá pochúťková smotana
1 ks
smotana na šľahanie
1 ks
vanilkový cukor
1 PL
kakaový prášok
3 PL
práškový cukor
1 balíček
okrúhle piškóty
1 ks
mandarinkový kompót
1 ks
jahodový kompót

postup

1.
V miske vyšľaháme šľahačku, pridáme vanilkový cukor a jemné vmiešame pochúťkové smotany a cukor podľa chuti.
2.
Rozdelíme na dve časti. Jedna zostane biela a do druhej vmiešame kakaový prášok. Na dno tortovej formy uložíme piškóty, zalejeme kakaovou plnkou, poukladáme jahody, piskoty namočené v jahodovej šťave, bielu plnku a mandarínky.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Husté, krémové, sýte polievky z tekvice hokkaido si určite zamilujete. Odporúčame ako teplú jesennú večeru. Polievočky...
ovsené vločky
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Váš žalúdok určite ocení, že telu môžete dodať niečo zdravé, výživné, prospešné, ľahko stráviteľné a pritom veľmi...
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...