Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Kakaovo-mangové kocky

hanus_prg
hanus_prg
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

1 šálka
ovsené vločky
1/2 šálok
ryžová múka
3 PL
kakao
1 KL
kypriaci prášok do pečiva
150 ml
sójový jogurt biely
50 g
datlový sirup

Plnka

1 ks
mango
20 g
med
1 KL
vanilkový extrakt
1/2 KL
mletá škorica
1/2 KL
mletý zázvor
1 ks
vajce

postup

1.
Najskôr si pripravíme cesto. V miske zmiešame ovsené vločky, múku, kakao, prášok do pečiva a ďatlový sirup. Rukami vypracujeme tuhšie cesto.
2.
Mango očistíme a nakrájame na menšie kusy. Vložíme do mixéra, pridáme med, vajce, škoricu a vanilkový extrakt. Rozmixujeme na hladkú kašu.
3.
3/4 cesta natlačíme do formy, vylejeme plnku a vrch prikryjeme zvyšeným cestom. Doporučujem tretinu cesta nechať cca 15 min. a potom ho nastrúhať na plnku. Upečený koláč sa tak bude ľahšie krájať.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...