Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Kakaovo-mangové kocky

hanus_prg
hanus_prg
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

1 šálka
ovsené vločky
1/2 šálok
ryžová múka
3 PL
kakao
1 KL
kypriaci prášok do pečiva
150 ml
sójový jogurt biely
50 g
datlový sirup

Plnka

1 ks
mango
20 g
med
1 KL
vanilkový extrakt
1/2 KL
mletá škorica
1/2 KL
mletý zázvor
1 ks
vajce

postup

1.
Najskôr si pripravíme cesto. V miske zmiešame ovsené vločky, múku, kakao, prášok do pečiva a ďatlový sirup. Rukami vypracujeme tuhšie cesto.
2.
Mango očistíme a nakrájame na menšie kusy. Vložíme do mixéra, pridáme med, vajce, škoricu a vanilkový extrakt. Rozmixujeme na hladkú kašu.
3.
3/4 cesta natlačíme do formy, vylejeme plnku a vrch prikryjeme zvyšeným cestom. Doporučujem tretinu cesta nechať cca 15 min. a potom ho nastrúhať na plnku. Upečený koláč sa tak bude ľahšie krájať.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Rýchly obed s quinoa
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Quinoa pochádza z Južnej Ameriky. Na Slovensko sa dováža z Peru aj Bolívie, pestujú ju aj v Kolumbii či Ekvádore. V...
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...