Uhorková nátierka s chrenom a kaparami
4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
šalátová uhorka
5
dkg
chren
1
PL
kapary
2
strúčiky
cesnaku
100
g
čerstvý syr
soľ
mleté čierne korenie
postup
1.
Ošúpeme uhorku, rozpolíme, odstránime zrnká a pokrájame na malé kocky. Osolíme, pomiešame, necháme 15 minút postáť a potom zlejeme prebytočnú šťavu. Cesnak posekáme nadrobno a postrúhame chren.
2.
Uhorky zmiešame spolu s postrúhaným chrenom, cesnakom, čerstvým syrom a kaparami. Nakoniec nátierku osolíme a okoreníme podľa chuti.
3.
Tip pre vás: Chuť nátierky ozvláštni RACIO Knäckebrot ražný a vďaka novej naturálnej receptúre vám zaistí ešte jemnejší zážitok z chrumkania.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.