FOTORECEPT: Okrúhly perník
9
porcií
64
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
hladká múka
1
ks
vajce
60
g
hnedý cukor
3
KL
džemu podľa špajzy
1/2
balíček
kypriaceho prášku do perníka
1
KL
škorica
1
PL
kakao
50
ml
olej
200
ml
mlieko
2
dl
pohár ovocia ja som dala zavárané egreše
postup
1.
Všetky suroviny okrem ovocia si dáme do misy(aj džem)....ja ešte na foto nemám mlieko a olej
4.
Ja som teflónový plech vymastila maslom a nedávala som žiadnu múku na vysypanie..Kedže v perníku bol aj olej perník sa mi krásne krájal a vôbec sa nelepil na plech. Odporúčam si kúpiť kvalitný plech u mňa sa ešte nestalo, že by sa niečo naň prilepilo
6.
Kto chce môže si ešte dať na vrch džem a ozdobiť..ale aj bez toho je perník šťavnatý, nie je veľmi sladký a nám veľmi chutí. Dobrú chuť
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
plotas
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.