Pridať recept

Zeleninový koláč

8
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
mrazené lístkové cesto
1 hrsť
mrkva
1 hrsť
hrášok
1 hrsť
kukurica
1 hrsť
brokolica
100 ml
kyslá smotana
50 g
nastrúhaný tvrdý syr
1 ks
malé vajce
soľ
oregano
vegeta

postup

1.
Zeleninu si uvaríme v slanej vode do polomäkka - môžte použiť buď mrazenú zeleninu alebo čerstvú.
 
2.
Lístkové cesto si rozvaľkáme a vložíme na dno tortovej formy. Uvarenú zeleninu vysypeme na cesto.
3.
Zmiešame si kyslú smotanu, vajíčko, strúhaný syr, dochutíme to vegetou a oreganom. Túto zmes pridáme na zeleninu a dáme piecť do rúry na 20 minút na 180 stupňov.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.