Pikantný fazuľový guláš
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
fazuľa
1
strúčik
cesnaku
2
ks
bobkový list
2
PL
olej
1
ks
cibuľa
3
ks
paprika
400
g
bravčové plece
podľa chuti
kmín
1
PL
hladká múka
1
PL
paradajkový pretlak
podľa chuti
chilli
200
ml
vývar
200
ml
pivo
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie
trochu
petržlenová vňať
postup
1.
Fazuľu cez noc namočíme do studenej vody, do ktorej pridáme bobkový list a na jemno nasekaný cesnak. Druhý deň, v tej istej vode povaríme fazuľu takmer do mäkka.
2.
Na masti osmažíme pokrájanú cibuľu, pridáme nakrájané mäso, ochutíme, zasypeme múkou a orestujeme. Z fazule zlejem všetku vodu a zmiešame ju s mäsom, spolu s nakrájanou paprikou a pretlakom. Podlejeme vývarom, pivom a na miernom ohni dusíme. Dochutíme a ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.