Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Majonéza z kokosového tuku

hanus_prg
hanus_prg
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
vaječný žĺtok
150 ml
kokosový olej
1 KL
citrónová šťava
1 PL
plnotučná horčica
soľ
mleté čierne korene

postup

2.
Postupne pridávame tenkým prúdom roztopený kokosový tuk a miešame cca 3 min.
3.
Nakoniec primiešame horčicu a šťavu z polovice citróna. Dochutíme soľou a čiernym mletým korením. Doporučujem pridávať citrónovú šťavu postupne, záleží od veľkosti citróna - mohli by ste majonézu zbytočne prekoreniť a výsledok bude príliš kyslý.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
ka777sa
6.4.2014 19:36 | |
+1 -2
Vďaka, toto sa mi hodí! (y)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...