Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Majonéza z kokosového tuku

hanus_prg
hanus_prg
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
vaječný žĺtok
150 ml
kokosový olej
1 KL
citrónová šťava
1 PL
plnotučná horčica
soľ
mleté čierne korene

postup

2.
Postupne pridávame tenkým prúdom roztopený kokosový tuk a miešame cca 3 min.
3.
Nakoniec primiešame horčicu a šťavu z polovice citróna. Dochutíme soľou a čiernym mletým korením. Doporučujem pridávať citrónovú šťavu postupne, záleží od veľkosti citróna - mohli by ste majonézu zbytočne prekoreniť a výsledok bude príliš kyslý.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
ka777sa
6.4.2014 19:36 | |
+1 -2
Vďaka, toto sa mi hodí! (y)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...