Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Muffinky z varených fazúľ s citrónovo-kešu plnkou

hanus_prg
hanus_prg
8
porcií
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

200 g
uvarená biela fazuľa
3 ks
vajce
50 ml
ananásový džús
3 PL
kakao
1 KL
instantná káva
3 PL
med
1 PL
kypriaci prášok do pečiva
1 hrsť
sušené brusnice

Plnka

100 g
kešu orechy
200 g
biely tofu syr
1 ks
citrónová kôra
1 PL
citrónová šťava
3 PL
kokosový cukor
3 PL
voda

postup

1.
Do mixéra vložime suroviny na cesto: uvarenú bielu fazuľu, celé vajcia, kakao, kávu, prášok do pečiva a med.
2.
Všetko spolu rozmixujeme dohladka. Nakoniec primiešame sušené brusnice. Vznikne nám pomerne tekuté cesto ale netreba mať obavy, cesto sa i tak upečie.
5.
Medzitým si pripravíme krém. Kešu orechy namočíme na cca 15 min. do vlažnej vody.
6.
Do mixéra vložíme namočené kešu orechy (vodu zlejeme), tofu syr, kokosový cukor, vodu, kôru z jedného citróna a 1 PL citrónovej šťavy.
7.
Všetko spolu rozmixujeme na hladkú kašu a uložíme na 1 hodinu do chladničky.
8.
Vychladnuté muffinky naplníme krémom, polejeme roztopenou horkou čokoládou a ozdobíme orechami.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
aleana
22.8.2014 12:40 | |
+0 -0
Pred naplnenim muffinky treba vydlabat prostriedok?
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Husté, krémové, sýte polievky z tekvice hokkaido si určite zamilujete. Odporúčame ako teplú jesennú večeru. Polievočky...
ovsené vločky
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Váš žalúdok určite ocení, že telu môžete dodať niečo zdravé, výživné, prospešné, ľahko stráviteľné a pritom veľmi...
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...