Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Fazuľová pomazánka s prepusteným maslom Ghee

hanus_prg
hanus_prg
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

200 g
uvarená červená fazuľa Adzuki
50 g
ghee maslo
2 ks
natvrdo uvarené vajce
1 PL
horčica
1 KL
citrónová šťava
1/2 KL
soľ
mleté čierne korenie

postup

1.
Fazuľu môžeme použiť i bielu ale červenú iného druhu. V tomto prípade som ale použila jednu z najzdravších odrod, ktorou je Adzuki.
2.
Všetky suroviny dáme do mixéra a vymiešame dohladka. Ghee maslo nemusíme rozpustiť, použijeme ho v tuhej forme. Podľa potreby dolejeme studenú vodu, aby sa nám zmes ľahko mixovala.
3.
Dochutíme soľou, čiernym mletým korením a citrónovou šťavou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...