Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Fazuľová pomazánka s prepusteným maslom Ghee

hanus_prg
hanus_prg
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

200 g
uvarená červená fazuľa Adzuki
50 g
ghee maslo
2 ks
natvrdo uvarené vajce
1 PL
horčica
1 KL
citrónová šťava
1/2 KL
soľ
mleté čierne korenie

postup

1.
Fazuľu môžeme použiť i bielu ale červenú iného druhu. V tomto prípade som ale použila jednu z najzdravších odrod, ktorou je Adzuki.
2.
Všetky suroviny dáme do mixéra a vymiešame dohladka. Ghee maslo nemusíme rozpustiť, použijeme ho v tuhej forme. Podľa potreby dolejeme studenú vodu, aby sa nám zmes ľahko mixovala.
3.
Dochutíme soľou, čiernym mletým korením a citrónovou šťavou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...