Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Fazuľová pomazánka s prepusteným maslom Ghee

hanus_prg
hanus_prg
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

200 g
uvarená červená fazuľa Adzuki
50 g
ghee maslo
2 ks
natvrdo uvarené vajce
1 PL
horčica
1 KL
citrónová šťava
1/2 KL
soľ
mleté čierne korenie

postup

1.
Fazuľu môžeme použiť i bielu ale červenú iného druhu. V tomto prípade som ale použila jednu z najzdravších odrod, ktorou je Adzuki.
2.
Všetky suroviny dáme do mixéra a vymiešame dohladka. Ghee maslo nemusíme rozpustiť, použijeme ho v tuhej forme. Podľa potreby dolejeme studenú vodu, aby sa nám zmes ľahko mixovala.
3.
Dochutíme soľou, čiernym mletým korením a citrónovou šťavou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pečený pstruh na  bylinkách
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Silu pary poznali obyvatelia orientálnej kuchyne stáročia dozadu. Využívali ju nielen pre jej praktické dôvody,...
sezonne potraviny
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Dnešný kulinársky trend je obracať zrak viac k regálom s cudzokrajnými surovinami. Skúšať nové chute a recepty je...
čučoriedkový džem
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Modročierne bobule so šťavnatou dužinou majú osviežujúcu sladko-kyslú príchuť. Reč je o čučoriedkach, tom...