Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Fazuľová pomazánka s prepusteným maslom Ghee

hanus_prg
hanus_prg
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

200 g
uvarená červená fazuľa Adzuki
50 g
ghee maslo
2 ks
natvrdo uvarené vajce
1 PL
horčica
1 KL
citrónová šťava
1/2 KL
soľ
mleté čierne korenie

postup

1.
Fazuľu môžeme použiť i bielu ale červenú iného druhu. V tomto prípade som ale použila jednu z najzdravších odrod, ktorou je Adzuki.
2.
Všetky suroviny dáme do mixéra a vymiešame dohladka. Ghee maslo nemusíme rozpustiť, použijeme ho v tuhej forme. Podľa potreby dolejeme studenú vodu, aby sa nám zmes ľahko mixovala.
3.
Dochutíme soľou, čiernym mletým korením a citrónovou šťavou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilovaný hermelín
Hurá, môže sa grilovať!
Hurá, môže sa grilovať!
Aj napriek užitočným technickým pomocníkom, ktoré tvoria vybavenie našej kuchyne, nás nič nezastaví a s prvými letnými...
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...