Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Fazuľová pomazánka s prepusteným maslom Ghee

hanus_prg
hanus_prg
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

200 g
uvarená červená fazuľa Adzuki
50 g
ghee maslo
2 ks
natvrdo uvarené vajce
1 PL
horčica
1 KL
citrónová šťava
1/2 KL
soľ
mleté čierne korenie

postup

1.
Fazuľu môžeme použiť i bielu ale červenú iného druhu. V tomto prípade som ale použila jednu z najzdravších odrod, ktorou je Adzuki.
2.
Všetky suroviny dáme do mixéra a vymiešame dohladka. Ghee maslo nemusíme rozpustiť, použijeme ho v tuhej forme. Podľa potreby dolejeme studenú vodu, aby sa nám zmes ľahko mixovala.
3.
Dochutíme soľou, čiernym mletým korením a citrónovou šťavou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
umyvacka riadu finish
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Neznášate každodenné umývanie riadu? Preskúmajte pádne dôvody, prečo si konečne zaobstarať automatickú umývačku.
Domáceho perníkové korenie
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vôňa perníkov alebo medovníkov neodmysliteľne patrí k Vianociam a čarovnej atmosfére, ktorú so sebou vianočné sviatky...
Pizza napoletana
Pizza - po stopách minulosti
Pizza - po stopách minulosti
Ak spomenieme taliansku kuchyňu, každého hneď napadne pizza. Pizzu môžeme pripraviť na tisícky spôsobov, môžeme si ju...