Pridať recept

Fotorecept: Zemiaková kaša a údené mäso

Fotorecept: Zemiaková kaša a údené mäso
Zdroj: damisa

ingrediencie

600 g
zemiaky
150 ml
mlieko
150 g
maslo
1 KL
soľ
600 g
údená krkovička
1 PL
olej

postup

1.
Zemiaky uvaríme, vodu vylejeme a potlačíme ich tak, aby sme ich mali hladké bez hrudiek
Fotorecept: Zemiaková kaša a údené mäso
Fotorecept: Zemiaková kaša a údené mäso
Zdroj: damisa
 
2.
a pridáme maslo a horúce mlieko a dobre spolu premiešame
Fotorecept: Zemiaková kaša a údené mäso
Fotorecept: Zemiaková kaša a údené mäso
Zdroj: damisa
3.
údené mäso nakrájame na hrúbku asi 1 cm a opečieme ho na panvici z obidvoch strán. Podávame s kyslou uhorkou alebo rôznymi zeleninovými šalátmi
Fotorecept: Zemiaková kaša a údené mäso
Fotorecept: Zemiaková kaša a údené mäso
Zdroj: damisa
Fotorecept: Zemiaková kaša a údené mäso
Fotorecept: Zemiaková kaša a údené mäso
Zdroj: damisa
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Viete, na čo sa používa podložka v balenom mäse?
Viete, na čo slúži podložka v balenom mäse?
Mäso balené v plastových nádobách sa najčastejšie ukladá na špeciálnu bielu podložku. Prečo ju výrobca...
Tradičná zemiaková fučka, chamuľa
Kedysi jedlo chudobných, dnes rodinný poklad! Babičkina CHAMUĽA či zemiaková FUČKA si pohár kyslého mlieka či žinčice priam pýta!
Najjednoduchšie jedlo na svete a pritom neskutočná pochúťka. Staré mamy vedeli, čo pripraviť, aby všetkým chutilo!
Najčastejšia chyba pri varení zemiakov: Vkladáte zemiaky do studenej alebo vriacej vody?
Najčastejšia chyba pri varení zemiakov: Vkladáte zemiaky do studenej alebo vriacej vody?
Možno si myslíte, že varenie zemiakov je jednou z najjednoduchších kulinárskych úloh? Budete prekvapení, keď...
Zemiaková kaša
Zemiaková kaša vždy krásne nadýchaná, krémová a bez hrudiek! Trik skúsenej gazdinky, ako pripraviť tú najlepšiu + recepty
Nadýchané a krémové zemiakové pyré získate vďaka správne zvoleným surovinám a pár drobných pravidlám...
Zozelenenie zemiakov
Pozrite sa, či ich nemáte doma: Stačí hrubšia šupka? Je to mýtus! Zelené zemiaky sú jed
Všetci máme radi zemiaky. Ak nie varené, tak v podobe pečených, zemiakových placiek alebo hranolčekov. Ukazuje...