Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Cibuľový pizza koláč s tuniakom

hanus_prg
hanus_prg
3
porcie
28
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

250 g
špaldová hladká múka
2,5 g
sušené droždie
50 ml
kokosový tuk
100 ml
vlažná voda
štipiek
soľ

Náplň

100 ml
domáca majonéza
50 g
tuniak vo vlastnej šťave
1 ks
cibuľa
10 ks
olivy čierne
olivový olej na plech

postup

1.
Do väčšej misy vysypeme múku, pridáme sušené droždie, roztopený kokosový tuk, soľ a vodu. Vidličkou začneme pomaly miešať cesto, potom ho rukami spracujeme do finálnej podoby. Cesto má byť tuhé, konzistenciou podobné tomu na cestoviny. Cesto nenechávame kysnúť.
2.
Cesto rozvaľkáme na menší plech (vystelieme papierom alebo vymažeme tukom) a potrieme ho majonézou. Použila som domácu majonézu z kokosového tuku.
3.
Potom cesto obložíme cibuľou nakrájanou na pásiky, tuniakom a rozpolenými olivami. Podľa chuti môžeme posypať chilli korením.
4.
Pečieme pri teplote 220 stupňov 13 min., až okraje zožltnú.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
evuna
29.4.2014 22:18 | |
+3 -1
este som nevidela pizzu z majonezou
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...