Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cibuľový pizza koláč s tuniakom

hanus_prg
hanus_prg
3
porcie
28
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

250 g
špaldová hladká múka
2,5 g
sušené droždie
50 ml
kokosový tuk
100 ml
vlažná voda
štipiek
soľ

Náplň

100 ml
domáca majonéza
50 g
tuniak vo vlastnej šťave
1 ks
cibuľa
10 ks
olivy čierne
olivový olej na plech

postup

1.
Do väčšej misy vysypeme múku, pridáme sušené droždie, roztopený kokosový tuk, soľ a vodu. Vidličkou začneme pomaly miešať cesto, potom ho rukami spracujeme do finálnej podoby. Cesto má byť tuhé, konzistenciou podobné tomu na cestoviny. Cesto nenechávame kysnúť.
2.
Cesto rozvaľkáme na menší plech (vystelieme papierom alebo vymažeme tukom) a potrieme ho majonézou. Použila som domácu majonézu z kokosového tuku.
3.
Potom cesto obložíme cibuľou nakrájanou na pásiky, tuniakom a rozpolenými olivami. Podľa chuti môžeme posypať chilli korením.
4.
Pečieme pri teplote 220 stupňov 13 min., až okraje zožltnú.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
evuna
29.4.2014 22:18 | |
+3 -1
este som nevidela pizzu z majonezou
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...