Pikantné tortilly
nízka
náročnosť
ingrediencie
30
ml
olej
100
g
pór
320
g
paradajka
2
ČL
cukor
podľa chuti
podravka
1/2
ČL
celá rasca
2
strúčiky
cesnaku
trochu
petržlenová vňať
1
ČL
koriander
1
ks
chilli paprika
200
ml
paradajková šťava
200
g
kuracie mäso
3
ČL
olej
6
ks
tortilla
200
g
uvarená červená fazuľa
postup
1.
Na oleji popražíme nadrobno pokrájaný pór. Postupne pridávame nakrájané paradajky, cukor, ochutíme a spolu podusíme.
2.
V druhej panvici na oleji pražíme kuracie mäso, ktoré je nadrobno pokrájané. Ochutíme. Po upražení zmiešame spolu so zmesou v predošlej panvici. Pridáme rascu, koriander, chilli papričky, pretlačený cesnak a petržlenovú vňať.
3.
Všetko spolu premiešame. Potom pridáme paradajkovú šťavu a uvarenú fazuľu. Všetko spolu dusíme na miernom ohni. Pripravenú omáčku s mäsom dáme na teplé tortilly, preložíme a podávame.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.