Pridať recept

FOTORECEPT: Huspenina

4
porcie
135
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
bravčové koleno
2 ks
paprčky
3 ks
mrkva
1 ks
petržlen
trochu
korenie celé

postup

1.
Dáme variť mäso,koreniny neskôr zeleninu. Keď je mäso mäkké vyberieme ho a necháme vychladnúť.Pokrájame ho na kúsky.
Fotorecept: Huspenina
Fotorecept: Huspenina
Zdroj: Ingova
 
2.
Zeleninu tiež pokrájame na kocky.
Fotorecept: Huspenina
Fotorecept: Huspenina
Zdroj: Ingova
3.
Všetko zmiešame vývar dochutíme a nalejeme do misiek.
Fotorecept: Huspenina
Fotorecept: Huspenina
Zdroj: Ingova
4.
Dáme chladiť a servírujeme.
Fotorecept: Huspenina
Fotorecept: Huspenina
Zdroj: Ingova
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
Huspenina
Sviatočná veľkonočná HUSPENINA: Toto je najväčšia prírodná zásobáreň kolagénu a perfektná pochúťka! Viete, ako ju pripraviť?
Milovaná i zatracovaná huspenina, ale u nás tento rok rozhodne chýbať nebude. Ak ste sa ju rozhodli vyskúšať aj...