Cícer s vajíčkom a šampiňonmi
nízka
náročnosť
ingrediencie
50
g
vopred namočený cícer
1
ks
malá cibuľa
malá konzerva šampiňony
olivový olej
2
ks
vajce
soľ
korenie
hubové korenie
postup
1.
Cícer uvaríme,necháme odkvapkať. Na panvici orestujeme cibuľku, pridáme šampiňony, posmažíme, pridíme cícer, premiešame. Okoreníme, osolíme. Celé podlejeme vodou a pod pokrievkou dusíme. Dávame pozor,aby sa nezačal spodok prichytovať. Treba pozerať, a poprípade podliať vodou.
2.
Potom na to rozbijeme dve vajíčka, a prikryjeme pokrievkou, až kým sa z nich nespravia volské oči:) Ked je hotové, preložíme na tanier, ozdobíme paradajkou, a môžeme paapať, bud s celozrnným chlebom alebo šalátom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
smuuk043
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.