Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cícerovo-vločková torta s jahodami

vacica
vacica
12
porcií
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

500 g
cícer z plechovky
2 šálky
jemne mleté ovsené vločky
1 šálka
jablkové pyré
1/2 šálok
med
6 PL
kokosový olej
1/2 šálok
sušené ovocie
1/2 šálok
vlašské orechy
1 KL
sóda bikarbóna
4 KL
kypriaci prášok do pečiva
1/2 KL
soľ
4 KL
vanilkový extrakt

Na ozdobenie

100 g
čokoláda
100 g
Hera
100 g
jahody

postup

1.
Cícer rozmixujeme na kašu. akisto rozmixujeme aj vločky s jablkovým pyré. Zmes premiestnime do hlbšej misy.
2.
Potom prilejeme roztopený kokosový olej, vanilkovú arómu (4KL), kypriaci prášok do pečiva, sódu bikarbónu a med podľa chuti (odporúčam 1/2 šálky). Všetko poriadne premiešame.
3.
Na záver pridáme 1/2 šálky sušeného ovocia a 1/2 šálky orechov, ktoré odporúčam rozdrviť na menšie časti, lebo v opačnom prípade nám korpus nebude držať veľmi po kope :)
4.
Pečte na 180 stupňoch 35-40 minút (ustrážte si, aby sa nespálil).
5.
Na hotový korpus poukladáma jahody nakrájané na tenké slížiky a polejeme to všetko čokoládou. (v diétnejšej verzii môžeme čokoládu vynechať)

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
umyvacka riadu finish
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Neznášate každodenné umývanie riadu? Preskúmajte pádne dôvody, prečo si konečne zaobstarať automatickú umývačku.
Domáceho perníkové korenie
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vôňa perníkov alebo medovníkov neodmysliteľne patrí k Vianociam a čarovnej atmosfére, ktorú so sebou vianočné sviatky...
Pizza napoletana
Pizza - po stopách minulosti
Pizza - po stopách minulosti
Ak spomenieme taliansku kuchyňu, každého hneď napadne pizza. Pizzu môžeme pripraviť na tisícky spôsobov, môžeme si ju...