FOTORECEPT: Veľkonočná hrudka
70
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
10
ks
vajce
1
liter
mlieko
1
balíček
vanilkový cukor
postup
4.
prilejeme rozšľahané vajíčka, vanilínový cukor Dr.Oetker /kto má rád slanú hrudku tak pridá soľ/.
5.
Za stáleho miešania varíme pomaly na miernom ohni, kým sa hustá hmota nezačne oddeľovať od tekutiny.
6.
Cez sitko preložíme gázu a hmotu precedíme, necháme odkvapkať. Ja som ju naliala priamo na sitko a podarila sa.
7.
Uložíme ju do chladničky na niekoľko hodín. Hrudku vyklopíme a pokrájame na plátky.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
sylweliee
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.