Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Černohorský rezeň

40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
bravčové karé
7 ks
zemiaky
3 ks
vajce
100 g
tvrdý syr
soľ
hladká múka
olej
majoránka
2 strúčiky
cesnak

postup

Pripravené mäso narežeme na rezne, trochu naklepeme, a potom posolíme. Zemiaky olúpeme a nastrúhame na jemnom strúhadle. Pridáme k ním prelisovaný cesnak, majoránku, soľ, hladkú múku a vajcia. Pripravíme polotuhú hmotu. Rezne obalíme v hmote a ihneď dáme na rozpálený olej vypražiť do zlata. Nakoniec posypeme strúhaným syrom.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
mancika1111
6.5.2013 17:09 | |
+105 -16
prečo mi nezostene na mäse cestíčko,obalila som ho aj do múky
leontina77
22.11.2015 09:52 | |
+1 -2
preto lebo si mala asi moc riedke cestíčko
mana221
5.1.2016 16:35 | |
+3 -0
REZNE KED SA OBALUJU V CESTICKU TAK SA PRED TIM MUSIA OBALIT V MUKE LEBO POTOM CESTICKO NEDRZI NA REZNI
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Raw quinoa s mangom
Spravte si sladký raw Valentín
Spravte si sladký raw Valentín
Skúšala som zjesť dlho namočenú surovú quinou, ale nechutila mi teda o nič viac ako múka. Neodolala som však ďalšiemu...
Sladký sendvič z lásky
Najkrajšie valentínske recepty. Potešte svoju lásku
Najkrajšie valentínske recepty. Potešte svoju lásku
Upečte z lásky niečo dobrého. Veď láska ide cez žalúdok.
Fotorecept: Mexický guláš
Top recepty za mesiac január
Top recepty za mesiac január
Každý mesiac pribúdajú do našej databázy receptov, krásne a hlavné chutné recepty. Vybrali sme podľa nás najkrajšie...