Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Černohorský rezeň

kuchtik1
kuchtik1
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
bravčové karé
7
zemiaky
3
vajce
100 g
tvrdý syr
soľ
hladká múka
olej
majoránka
2 strúčiky
cesnak

postup

Pripravené mäso narežeme na rezne, trochu naklepeme, a potom posolíme. Zemiaky olúpeme a nastrúhame na jemnom strúhadle. Pridáme k ním prelisovaný cesnak, majoránku, soľ, hladkú múku a vajcia. Pripravíme polotuhú hmotu. Rezne obalíme v hmote a ihneď dáme na rozpálený olej vypražiť do zlata. Nakoniec posypeme strúhaným syrom.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
mancika1111
6.5.2013 17:09 | |
+111 -17
prečo mi nezostene na mäse cestíčko,obalila som ho aj do múky
leontina77
22.11.2015 09:52 | |
+2 -4
preto lebo si mala asi moc riedke cestíčko
mana221
5.1.2016 16:35 | |
+8 -4
REZNE KED SA OBALUJU V CESTICKU TAK SA PRED TIM MUSIA OBALIT V MUKE LEBO POTOM CESTICKO NEDRZI NA REZNI
1kukes1
24.2.2016 13:28 | |
+5 -6
Rezne skuste vyklepat v struhanke,teda vklepat do meska z oboch stran.cesticko bude potom drzat spolu na mesku.
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
vianocne pecenie
Vianočné pečenie nemusí byť strašiak
Vianočné pečenie nemusí byť strašiak
Krehké a lahodné domáce pečivo. Omamná vôňa, ktorá sa šíri celou kuchyňou vyvoláva množstvo spomienok na detstvo. Ak...
zdrave rychlovky
Chcete variť zdravo a rýchlo?
Chcete variť zdravo a rýchlo?
Jednoduchá odpoveď na otázku z titulku, však? Nie vždy máme čas vyvárať, stáť pri sporáku, čakať na dopečenie... Možno...
vianocny stol
Čo nesmie chýbať na vianočnom stole?
Čo nesmie chýbať na vianočnom stole?
Počas vianočných sviatkov chceme sebe i svojim najbližším dopriať len to najlepšie. Týždne vopred hľadáme nové recepty...