Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Černohorský rezeň

kuchtik1
kuchtik1
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
bravčové karé
7 ks
zemiaky
3 ks
vajce
100 g
tvrdý syr
soľ
hladká múka
olej
majoránka
2 strúčiky
cesnak

postup

Pripravené mäso narežeme na rezne, trochu naklepeme, a potom posolíme. Zemiaky olúpeme a nastrúhame na jemnom strúhadle. Pridáme k ním prelisovaný cesnak, majoránku, soľ, hladkú múku a vajcia. Pripravíme polotuhú hmotu. Rezne obalíme v hmote a ihneď dáme na rozpálený olej vypražiť do zlata. Nakoniec posypeme strúhaným syrom.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
mancika1111
6.5.2013 17:09 | |
+109 -16
prečo mi nezostene na mäse cestíčko,obalila som ho aj do múky
leontina77
22.11.2015 09:52 | |
+1 -3
preto lebo si mala asi moc riedke cestíčko
mana221
5.1.2016 16:35 | |
+4 -0
REZNE KED SA OBALUJU V CESTICKU TAK SA PRED TIM MUSIA OBALIT V MUKE LEBO POTOM CESTICKO NEDRZI NA REZNI
1kukes1
24.2.2016 13:28 | |
+0 -1
Rezne skuste vyklepat v struhanke,teda vklepat do meska z oboch stran.cesticko bude potom drzat spolu na mesku.
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Kvetinové čokoládové cupcakes
Máj v znamení kvetinových dezertov
Máj v znamení kvetinových dezertov
S prichádzajúcimi teplými dňami sa objavuje nespočetné množstvo kvitnúcich rastlín, ktoré mnohým vyčaria úsmev...
smrž
Doviezli ste kôru z obchodu? Možno v nej vyrastie vzácny smrž
Doviezli ste kôru z obchodu? Možno v nej vyrastie vzácny smrž
Huby máme radi. Často kupujeme hlivu, šampiňóny. Pred časom som si ich aj sama pestovala na chodbe. Záhrada nás prvý...
Špargľa s maslom
Hit jari - špargľa
Hit jari - špargľa
Špargľa je ideálna jarná spoločníčka, ktorej sezóna je práve v plnom prúde a bude trvať až do júla. Je zdravá,...