Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Karfiolová polievka s celozrnnou mrveničkou

dorisa
dorisa
6
porcií
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
mrkva
1 ks
karfiol malý
5 ks
zemiaky
1 ks
zeleninový bujón
80 g
mrvenička z celozrnnej múky
podľa chuti
olej, soľ morská, rasca, petržlenová vňať

postup

2.
Do hrnca dáme olej, nakrájame mrkvu, posolíme ju a necháme podusiť, aby pustila farbu.
3.
Potom dolejeme vodu, pridáme zemiaky nakrájané na štvorčeky, neskor pridáme karfiol rozdelený na menšie ružičky, bujón a necháme variť, kým všetko nezmäkne. pridáme petržlenovú vňať( ja som dala sušenú).
4.
Nakoniec pridáme do polievky mrveničku, ja som robila aj z celozrnnej múky.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...