Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Veľkonočný krémovník

taliana11
taliana11
20
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

6 ks
vajce
6 PL
kryštálový cukor
6 PL
vlažná voda
6 PL
polohrubá múka
1 ks
prášok do pečiva DrOetker

Plnka

1 liter
mlieko
3 ks
zlatý klas DrOetker
200 g
cukor
1 ks
vanilkový cukor
1 ks
smetol

Poleva

trochu
várová čokoláda
1 balíček
BeBe keksy tmavé
podľa chuti
ovocie jahody, maliny

postup

1.
Cesto: Žĺtka vyšľaháme s cukrom do peny, pridáme po lyžiciach vodu, ešte šľaháme, pridáme múku s práškom do pečiva a nakoniec tuhý sneh z bielkov. Pečieme cca 18-20 min, na 180°C.
2.
Plnka: Do horúceho pudingu Dr.Oetker dáme smetol, ešte teplý krém vylejeme na piškótu, pridáme ovocie. Poukladáme bebe keksy, ktoré polejeme čokoládou a dáme do chladničky.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...