Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Veľkonočný krémovník

taliana11
taliana11
20
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

6 ks
vajce
6 PL
kryštálový cukor
6 PL
vlažná voda
6 PL
polohrubá múka
1 ks
prášok do pečiva DrOetker

Plnka

1 liter
mlieko
3 ks
zlatý klas DrOetker
200 g
cukor
1 ks
vanilkový cukor
1 ks
smetol

Poleva

trochu
várová čokoláda
1 balíček
BeBe keksy tmavé
podľa chuti
ovocie jahody, maliny

postup

1.
Cesto: Žĺtka vyšľaháme s cukrom do peny, pridáme po lyžiciach vodu, ešte šľaháme, pridáme múku s práškom do pečiva a nakoniec tuhý sneh z bielkov. Pečieme cca 18-20 min, na 180°C.
2.
Plnka: Do horúceho pudingu Dr.Oetker dáme smetol, ešte teplý krém vylejeme na piškótu, pridáme ovocie. Poukladáme bebe keksy, ktoré polejeme čokoládou a dáme do chladničky.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...