Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Veľkonočný krémovník

taliana11
taliana11
20
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

6 ks
vajce
6 PL
kryštálový cukor
6 PL
vlažná voda
6 PL
polohrubá múka
1 ks
prášok do pečiva DrOetker

Plnka

1 liter
mlieko
3 ks
zlatý klas DrOetker
200 g
cukor
1 ks
vanilkový cukor
1 ks
smetol

Poleva

trochu
várová čokoláda
1 balíček
BeBe keksy tmavé
podľa chuti
ovocie jahody, maliny

postup

1.
Cesto: Žĺtka vyšľaháme s cukrom do peny, pridáme po lyžiciach vodu, ešte šľaháme, pridáme múku s práškom do pečiva a nakoniec tuhý sneh z bielkov. Pečieme cca 18-20 min, na 180°C.
2.
Plnka: Do horúceho pudingu Dr.Oetker dáme smetol, ešte teplý krém vylejeme na piškótu, pridáme ovocie. Poukladáme bebe keksy, ktoré polejeme čokoládou a dáme do chladničky.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...