Pridať recept

FOTORECEPT: Jednoduchý veľkonočný baránok

Fotorecept: Jednoduchý veľkonočný baránok
Zdroj: anka813

ingrediencie

4 ks
vajce
200 g
polohrubá múka
200 g
práškový cukor
1 ks
vanilkový cukor DrOetker
1 ks
kypriaci prášok DrOetker
1/2 dl
olej

postup

1.
Pripravím si formu na baránka a dobré ju vymastím a vysypem múkou,aby baránok po upečení dobré s formy vyšiel.
Fotorecept: Jednoduchý veľkonočný baránok
Fotorecept: Jednoduchý veľkonočný baránok
Zdroj: anka813
 
2.
Bielky vyšľahám s vanilkovým Dr.Oetker a práškovým cukrom,pridám žĺtky a zašľahám.
Fotorecept: Jednoduchý veľkonočný baránok
Fotorecept: Jednoduchý veľkonočný baránok
Zdroj: anka813
3.
Do vyšľahaného pridám múku,zmiešanú s kypriacim práškom a zľahka premiešam.
Fotorecept: Jednoduchý veľkonočný baránok
Fotorecept: Jednoduchý veľkonočný baránok
Zdroj: anka813
4.
Cesto vylejem do pripravenej formy,zakryjem druhou časťou a upečiem.
Fotorecept: Jednoduchý veľkonočný baránok
Fotorecept: Jednoduchý veľkonočný baránok
Zdroj: anka813
5.
Po upečení baránka vyklopím a na mriežke nechám vychladiť.Potom ho celý pocukrujem práškovým cukrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Šťavnaté bublaniny: 15 overených receptov na tie najlepšie (nielen) letné koláče
Šťavnaté bublaniny: 15 overených receptov na tie najlepšie (nielen) letné koláče
Keď chceme rýchlo upiecť chutný koláč, bublanina je jedným z najlepších riešení. Nadýchané cesto...
Ako rýchlo a jednoducho olúpať orechy? Tento spôsob takmer nikto nepozná, trvá pár sekúnd!
Toto by vám nikdy nenapadlo! Geniálny TRIK, ako olúpať orechy behom pár sekúnd, takmer nikto ho nepozná
Perfektný spôsob, ako olúpať orechy behom pár sekúnd a bez väčšej námahy!
Moja babička robí s tortovým korpusom jednu zvláštnu vec a vždy je vynikajúci
Moja babička robí s tortovým korpusom jednu zvláštnu vec a vždy je vynikajúci
Piškótový korpus je jedným z tých koláčov, pri ktorých sa musíte striktne držať receptu. Pomery sú tu...
Robíte to aj vy? Tak pozor, prečo by sa surové cesto nemalo jesť? Nejde o vajcia!
Robíte to aj vy? Tak pozor, prečo by sa surové cesto nemalo jesť? Nejde o vajcia!
A čo vy? Ochutnávate surové cesto počas vianočného pečenia? Toto je dôvod, prečo by ste tak už nemali robiť!
Vlašské orechy pomáhajú znižovať hladinu cholesterolu či riziko infarktu. Tušíte, kto by ich mal jesť
Vlašské orechy pomáhajú znižovať hladinu cholesterolu či riziko infarktu. Tušíte, kto by ich mal jesť najčastejšie? Odborníci radia
Orechy patria medzi top potraviny, ktoré sa v našich domácnostiach nachádzajú počas celého roka. Okrem toho,...
TOP
Veľkonočné suché pečivo
Ešte stíhate! Recepty na VEĽKONOČNÉ PEČIVO na jednom mieste, stačia vám tieto 4 základné cestá
Uľahčite si veľkonočné pečenie. Máme pre vás 4 základné cesta na veľkonočné drobné pečivo, z ktorého...