Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cviklový tofu jogurt

ivet_hrabovska
ivet_hrabovska
2
porcie
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
biely tofu syr
1 ks
jablko
1 ks
cvikla
1 hrsť
ľanové semienka
2 ks
stévia

postup

1.
Ľanové semienka namočíme na 12 hodín do vody (najlepšie večer).
2.
Cviklu očistíme a nakrájame na kocky. Spolu s nakrájaným jablkom, ktorému môžeme nechať šupku, hodíme do mixéra a pridáme 2 lístky stévie. Všetko poriadne rozmixujeme.
3.
Na záver pridáme nakrájaný tofu syr a ľanové semienka. Všetko ešte raz rozmixujeme na hladkú kašu. Kto chce, môže si zmes dochutiť ešte medom, ale na môj vkus je to dostatočne sladké :)
4.
Hotový jogurt môžeme posypať sušeným ovocím alebo orechami. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
sezonne potraviny
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Dnešný kulinársky trend je obracať zrak viac k regálom s cudzokrajnými surovinami. Skúšať nové chute a recepty je...
čučoriedkový džem
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Modročierne bobule so šťavnatou dužinou majú osviežujúcu sladko-kyslú príchuť. Reč je o čučoriedkach, tom...
cuketa
Cuketa - ideálny pomocník na chudnutie a detox!
Cuketa - ideálny pomocník na chudnutie a detox!
Jej lesklá zelená šupka a svieža dužina sú v lete veľmi obľúbenou pochúťkou. Približne 90% plodu tvorí voda, zvyšok je...