Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Tofu-banánový krehký koláč s figami

hanus_prg
hanus_prg
4
porcie
30
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

150 g
ražná múka
40 g
maslo
1 ks
vajce
1 PL
kypriaci prášok do pečiva
1 PL
med
1 PL
perníkové korenie

Plnka

200 g
biely tofu syr
1 ks
banán
30 g
med
5 PL
studená voda
1 PL
vanilkový extrakt
sušené figy na ozdobu

postup

1.
Najskôr si spracujeme cesto. V múke rozmiešame múku s práškom do pečiva, vajíčkom, perníkovým korením, maslom a medom. Rukami vypracujeme tuhšie cesto, ktoré dáme odležať na 15 min. do chladničky.
2.
Medzitým si zo všetkých surovín na plnku rozmixujeme hladký krém.
3.
Do vymazanej a vysypanej formy natlačíme rukami cesto a natrieme na neho plnku.
4.
Sušené figy prekrojíme na polovicu a uložíme na plnku. Jemne ich pritlačíme.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...