Pridať recept

Šalát s grilovanou reďkovkou

ingrediencie

6 ks
červené reďkovky
2 ks
paradajka
hlávkový šalát
trochu
mladá cibuľka
1 stonka
petržlenová vňať
extra panenský olivový olej
trochu
šťava z citróna
morská soľ
mleté čierne korenie

postup

1.
Všetku zeleninu opláchneme a osušíme. Reďkovky dáme na pekáč, posypeme soľou a čiernym korením, pokvapkáme olivovým olejom a grilujeme v rúre 5-7 minút.
 
2.
Hlávkový šalát natrháme na menšie kúsky, paradajky narežeme na tenké kolieska a mladú cibuľku na drobno.
3.
Z olivového oleja, citrónovej šťavy, soli, korenia a petržlenovej vňate si zhotovíme dresing. Na tanieri všetko premiešame a prelejeme dresingom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať