Pridať recept

Cesnakovo-bylinkové uzlíky s parmezánom

Cesnakovo-bylinkové uzlíky s parmezánom
Zdroj: lieeenkaaa

ingrediencie

mrazené lístkové cesto
2 PL
strúhaný parmezán
2 PL
rozpustené maslo
1 strúčik
cesnaku
1/2 ČL
oregano
1/2 ČL
sekanej čerstvej petržlenovej vňate
podľa chuti
morská soľ

postup

1.
Pláty cesta si pozdĺžne rozrežeme na 1 cm široké pásiky. Tie zviažeme do uzlíka a naukladáme na plech. Ak nám vzniknú dlhšie konce, odrežeme ich.
 
2.
Uzlíky pečieme do zlatista pri 180 °C. V miske si zmiešane maslo, parmezán, pretlačený cesnak, soľ, oregano a petržlenovú vňať. Podľa potreby pridáme olivový olej. Po upečení potrieme uzlíky touto zmesou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
14.2.2016 14:52 | |
+0 -0
videonavod ??
jankadubska5100195
26.11.2015 12:18 | |
+0 -1
nechápem ako sa tie uzlíky viažu ako sa to robí.
Podobné články
Cesnak
Používame ho každý deň, ale tieto triky pozná málokto! Vyskúšajte ich hneď teraz v nových receptoch
Základ takmer každého jedla a nielen to! Vyskúšajte nové triky a chutné recepty, o ktorých ste doteraz ešte nepočuli.
Žiadny zápach, žiadne čistenie lisu, toto by vám nikdy nenapadlo! Triky šéfkuchárov, ako očistiť cesnak,
Žiadny zápach, žiadne čistenie lisu, toto by vám nikdy nenapadlo! Triky šéfkuchárov, ako očistiť cesnak, o týchto ste určite ešte nepočuli
Ako očistiť cesnak bez toho, aby ste museli použiť lis, ktorý sa ťažko čistí alebo aby vám nezapáchali...
Najlepší a najjednoduchší cesnakový chlieb: Toto musíte vyskúšať
Najlepší a najjednoduchší cesnakový chlieb: Toto musíte vyskúšať
Názory na cesnak sa rôznia. Niektorí ho nemôžu cítiť, iní prisahajú na jeho liečivé vlastnosti. A...
Takto cesnak už nikdy nepripálite!
Takto cesnak už nikdy nepripálite!
Cesnak nesmie chýbať azda v žiadnej kuchyni. Táto aromatická zelenina sa pridáva do mnohých jedál, ktorým...
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Cesnak, hoci pre niektorých mimoriadne chutný a je neoddeliteľnou súčasťou takmer každého jedla. V kuchyni ho...