Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Kukuričná krupica s goji a avokádovým krémom

hanus_prg
hanus_prg
2
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Kaša

200 g
kukuričná krupica
1 liter
voda
2 dl
sójové mlieko
2 PL
agávový sirup
100 g
kustovnica čínska Goji

Krém

1 ks
avokádo
50 g
horká čokoláda

postup

1.
Kukuričnú kašu uvaríme podľa návodu vo vode. Pred koncom varenia k nej prilejeme sójové mlieko, pridáme kustovnicu, 2 PL agávového sirupu a varíme do zhustnutia. Uvarenú kašu prikryjeme a necháme dojsť na teplom mieste cca 15 minút.
2.
Medzitým si roztopíme horkú čokoládu a zmiešamu ju s rozmixovaným avokádom. Podľa chuti osladíme agávovým sirupom.
3.
Podávame v hlbokom tanieri. Podľa chuti môžeme poliať roztopeným maslom, ale kaša je dosť vláčna, v mojom prípade to nebolo treba.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Klasický syrový burger
Grilovanie. Steaky a burgery
Grilovanie. Steaky a burgery
Grilovanie na záhrade, v parku, či v lese na vyhradenom mieste má vždy svoje čaro. Či už grilujete mäso alebo zeleninu...
Grilovaný hermelín
Hurá, môže sa grilovať!
Hurá, môže sa grilovať!
Aj napriek užitočným technickým pomocníkom, ktoré tvoria vybavenie našej kuchyne, nás nič nezastaví a s prvými letnými...
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...