Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Kukuričná krupica s goji a avokádovým krémom

hanus_prg
hanus_prg
2
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Kaša

200 g
kukuričná krupica
1 liter
voda
2 dl
sójové mlieko
2 PL
agávový sirup
100 g
kustovnica čínska Goji

Krém

1 ks
avokádo
50 g
horká čokoláda

postup

1.
Kukuričnú kašu uvaríme podľa návodu vo vode. Pred koncom varenia k nej prilejeme sójové mlieko, pridáme kustovnicu, 2 PL agávového sirupu a varíme do zhustnutia. Uvarenú kašu prikryjeme a necháme dojsť na teplom mieste cca 15 minút.
2.
Medzitým si roztopíme horkú čokoládu a zmiešamu ju s rozmixovaným avokádom. Podľa chuti osladíme agávovým sirupom.
3.
Podávame v hlbokom tanieri. Podľa chuti môžeme poliať roztopeným maslom, ale kaša je dosť vláčna, v mojom prípade to nebolo treba.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...