Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Kukuričná krupica s goji a avokádovým krémom

hanus_prg
hanus_prg
2
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Kaša

200 g
kukuričná krupica
1 liter
voda
2 dl
sójové mlieko
2 PL
agávový sirup
100 g
kustovnica čínska Goji

Krém

1 ks
avokádo
50 g
horká čokoláda

postup

1.
Kukuričnú kašu uvaríme podľa návodu vo vode. Pred koncom varenia k nej prilejeme sójové mlieko, pridáme kustovnicu, 2 PL agávového sirupu a varíme do zhustnutia. Uvarenú kašu prikryjeme a necháme dojsť na teplom mieste cca 15 minút.
2.
Medzitým si roztopíme horkú čokoládu a zmiešamu ju s rozmixovaným avokádom. Podľa chuti osladíme agávovým sirupom.
3.
Podávame v hlbokom tanieri. Podľa chuti môžeme poliať roztopeným maslom, ale kaša je dosť vláčna, v mojom prípade to nebolo treba.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...