FOTORECEPT: Krúpový nákyp s orechami a goji
3
porcie
50
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
200
g
jačmenné krúpy
1
liter
voda
1
dl
pomarančový džús
3
PL
med
2
hrste
vlašské orechy
2
hrste
kustovnica čínska Goji
1
KL
perníkové korenie
1
ks
vajce
1
KL
rumová aróma
postup
1.
Skôr ako začneme variť krúpy, namočíme si do studenej vody orechy a goji.
2.
Krúpy uvaríme vo vode, pokým nebudu celkom mäkké. Čím mäkšie budú, tým lepšie. Pred koncom varenia prilejeme do varenia džús a dovaríme ich.
3.
K uvareným krúpam prilejeme rumovú arómu.
4.
Ku zmesi potom pridáme vajce, namočené goji a orechy, perníkové korenie a med.
5.
Všetko spolu premiešame a preložíme do zapekacej misy.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.