Pridať recept

FOTORECEPT: Pirátske delové guľôčky

6
porcií
45
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 balíčky
Racio Pirates
1 ks
sójový rez
3 PL
cukor
30 g
maslo
50 ml
smotana na šľahanie
60 g
čokoláda

postup

1.
1. V hrnci skaramelizujeme cukor. Po zhnednutí ho odstavíme a pridáme doň smotanu a maslo. Hmotu zľahka prevaríme a necháme vychladnúť.
Fotorecept: Pirátske delové guľôčky
Fotorecept: Pirátske delové guľôčky
Zdroj: torticka2
 
2.
2. Z dvoch balení Racio Pirates vybereme 6 kusov. Ostatné rozdrvíme na múčku. Na doske na krájanie rozdrobíme aj sójový rez, pridáme k nemu múčku z Pirates a zmes spolu najemno posekáme.
Fotorecept: Pirátske delové guľôčky
Fotorecept: Pirátske delové guľôčky
Zdroj: torticka2
3.
3. V mise zmes zalejeme karamelom, dobre premiešame a 15 minút necháme postáť.
Fotorecept: Pirátske delové guľôčky
Fotorecept: Pirátske delové guľôčky
Zdroj: torticka2
4.
4. Z hmoty tvarujeme guľôčky s priemerom asi 2,5 cm. Nakoniec ich celé obalíme v rozpustenej čokoláde a na každú jemne pritlačíme jednu pirátsku kosť.
Fotorecept: Pirátske delové guľôčky
Fotorecept: Pirátske delové guľôčky
Zdroj: torticka2
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Čokoládový cheesecake
Čokoládový cheesecake: Krásne ľahučký a svieži aj napriek kopcu čokolády
Výborný, krásny, a pritom super jednoduchý zákusok, ktorý vzdáva hold čokoláde.
Ingrediencie na vianočné pečenie
Už žiadne suché ani drobivé cesto! Tieto RADY zachránia vaše vianočné pečenie, kedy použiť maslo, olej, masť či margarín?
Tuky nemôžu chýbať v žiadnom koláči, reze, torte či dezerte. Pri pečení sú nevyhnutné ako nástroj...
Jahodová roláda s parížskou šľahačkou
Parížska roláda: Luxusný dezert za pár eur
Parížska šľahačka je vždy prísľubom delikátneho zákusku. Vyskúšajte túto jednoduchú roládu s čerstvým...
Overený recept na vláčne brownies. Plus zopár rád, ako ich vylepšiť
Overený recept na vláčne brownies. Plus zopár rád, ako ich vylepšiť
Ako docieliť, aby bol váš brownies vláčny alebo naopak pevnejší? Radi poradíme.
Maslo z chladničky bude vždy pripravené na natretie, ak urobíte túto vec!
Maslo z chladničky bude vždy pripravené na natretie, ak urobíte túto vec!
Maslo z chladničky je tvrdé a ťažko sa natiera na chlieb. Na správnu konzistenciu sa zmení až približne po pol...