Rýchly kurací vývar, FOTORECEPT
8
porcií
45
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
kurací trup
2
ks
kuracie krídla
5
ks
mrkva
2
ks
petržlen
1
ks
cibuľa
1
strúčik
cesnaku
1
ks
zeler
hrstí
petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ
celé nové korenie
bobkový list
vegeta
postup
Tlakový hrniec premení tradičné suroviny na chutný a bohatý vývar za 45 minút.
1.
Do tlakoveho hrnca vlozime kuraci trup a kridla. Kridla sme na doske poriadne sekli, aby noz prenikol az do kosti.... to doda vyvaru silnu chut
3.
Mrkvu, petrzlen a zeler nakrajame na vacsie kusky (na drobnejsie ich budeme krajat neskor, aby sa nam nerozvarili)
4.
Ochutime koreninami - sol, c.korenie, bobkovy list, nove korenie a petrzlenova vnat... zalejeme vodou a nechame varit v tlakaci cca 30 minut
6.
Oberieme maso od kosti a zeleninu pokrajame na mensie kusky...
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.