Pridať recept

Lístkové kremeše

ingrediencie

1 balíček
lístkové cesto
1 ks
vajce

Krém

500 ml
mlieko
2 balíčky
vanilkový puding
125 g
maslo
150 g
cukor
1 balíček
vanilkový cukor

postup

1.
Cesto na pomúčenej doske vyvaľkáme na veľkosť plechu a nakrájame na tri pásy. Tie prenesieme na plech a potrieme šľahaným vajcom. Pečieme pri teplote 220 stupňov asi 10 minút.
 
2.
Uvaríme puding a necháme ho vychladnúť. maslo s cukrom a vanilkovým cukrom vyšľaháme do peny a zmiešame e s pudingovou zmesou. Po vychladnutí každý pásik prekrojíme na dva diely. Krém nastriekame na spodné polky pásiku, preklopíme druhou polovicou, a potom nakrájame na kúsky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Videorecept: Strakatý pudingáč s jahodami
Strakatý pudingáč s jahodami
Vynikajúci strakatý koláč plný pudingu a čerstvého ovocia.
Polievka
Tip na nedeľný obed: Švédske guľky so smotanou
Magazín Dobrú chuť vám prináša tip na nedeľný obed. Pozostáva z polievky, hlavného jedla a dezertu.
Jablkovo-orechový krémeš z lístkového cesta
Ohromný jablkovo-orechový krémeš z lístkového cesta, oveľa lepší ako klasický! VIDEORECEPT
Výborný jablkovo-orechový krémeš, ktorý schová do vrecka aj ten tradičný.
TOP 10 krémových zákuskov
TOP 10 krémových zákuskov (nielen) na blížiace sa sviatky
Vybrali sme desať najlepších dezertov za posledný mesiac, ktoré vás celkom určite inšpirujú a nadchnú.
Robíte to aj vy? Tak pozor, prečo by sa surové cesto nemalo jesť? Nejde o vajcia!
Robíte to aj vy? Tak pozor, prečo by sa surové cesto nemalo jesť? Nejde o vajcia!
A čo vy? Ochutnávate surové cesto počas vianočného pečenia? Toto je dôvod, prečo by ste tak už nemali robiť!
21 tradičných receptov na veľkonočné pečenie: Najobľúbenejšie zákusky a koláče na Veľkú Noc
21 tradičných receptov na veľkonočné pečenie: Najobľúbenejšie zákusky a koláče na Veľkú Noc
Vybrali sme pre vás tie najlepšie a najobľúbenejšie zákusky na Veľkú Noc.